algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
27°

El sector afí a Adrover estudia impugnar la votació que va fer candidat Vidal

El secretari d'Organització Local, Salvador Escales, creu que hi ha base jurídica suficient per poder-ho fer

101764
Cosme Adrover, en sortir de la reunió amb Verger i Font.

Un grup de membres del comitè local del Partit Popular a Santanyí analitza la possibilitat d'invalidar la votació feta dimecres passat mitjançant la qual es designà com a candidat a la batlia el president del partit, Miquel Vidal.

El secretari de la junta local, Salvador Escales, va confirmar aquesta possibilitat i va assegurar que aquest cap de setmana es reuniran per tal de tractar el tema. Escales comparteix l'opinió d'aquest grup del comitè local i afirma estar del tot convençut que hi ha la suficient base jurídica per impugnar la votació.

Escales tornà a al·ludir a la convocatòria de l'ordre del dia, en què no era previst que el comitè executiu local elegís candidat. Així mateix apuntà que el punt número dos de l'ordre es referia a informació relativa a l'elecció «del candidat», en el qual es deixava entreveure que Adrover era l'únic que s'hi presentava. «Fins l'endemà, els 70 afiliats que no formaven part de l'Executiva local es pensaven que l'únic que es presentava a la batlia era el senyor Cosme i ja no hi optaren. Emperò es donà el cas que hi havia algú més a qui li interessava presentar una candidatura».

S'ha de recordar que el batle havia rebut el vistiplau de Palma per constituir el comitè local i encapçalar la candidatura per a les properes eleccions, segons va anunciar ell mateix, i fins i tot, dimecres passat ja tenia gairebé enllestida la llista electoral del Partit Popular a Santanyí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.