algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Breus

• Calvià

Camp de futbol L'Ajuntament de Calvià va aprovar en sessió plenària la construccio d'un camp de golf a Son Ferrer amb els vots favorables de l'oposició, integrada pels deu regidors del PP i el del grup mixt. La proposta, que va ser presentada per Martín, preveu la creació d'una zona esportiva sobre 30.000 metres quadrats en uns terrenys qualificats com a zona verda pública. El regidor socialista José Manuel Campos exposà, de la seva banda, que el projecte es dilatarà molt perquè és necessari requalificar terrenys i criticà la proposta de Martín perquè suposarà la destrucció d'una zona forestal de més de 20.000 metres quadrats. DdB.

• Marratxí

Fira del Fang La XV edició de la Fira del Fang es presentarà oficialment en societat el proper dimarts vespre en el decurs del tradicional sopar en el qual prenen part tots els ollers que participen a la Fira. L'acte es durà a terme en el restaurant ses Tres Germanes, devora del recinte firal. BMM.

• Manacor

Setmana Santa Els representants de les distintes confraries de Manacor han arribat a l'acord d'unificar tres de les processons de la Setmana Santa. Les de Dilluns i Dimarts Sant que corresponien als barris de Santa Catalina i es Creuers i Fartàritx passaran a formar part d'una sola processó el Dimecres Sant, que corresponia al barri de sa Torre. La processó de Divendres Sant quedarà modificada en part del seu recorregut, a causa de les obres del centre de la ciutat. DdB.

Estació El grup Esquerra Unida-Els Verds de Manacor han instat l'Ajuntament que es prengui el tema de l'estació del tren amb seriositat i responsabilitat. Aquests consideren que el PP no ha escoltat la veu de persones i entitats que s'han adherit a les crides del GOB demanant un parc i una zona verda. En aquest sentit, proposen dotar de vida les instal·lacions de l'estació, amb l'aprofitament dels recintes per a usos socials, culturals i esportius, entre d'altres, fomentant la participació dels ciutadans. M. F.

• Vilafranca

ADM a Barcelona L'Associació per a la Defensa de Mallorca (ADM), que té la seva seu a Vilafranca, s'ha traslladat a Barcelona per donar a conèixer el projecte de dinamització rural Mallorca Verda, que s'impulsa amb el suport del Consell de Mallorca i de la Unió de Pagesos de Mallorca, amb l'objectiu de rendibilitzar el patrimoni rural i intentar evitar la venda massiva de la nostra illa als estrangers. L'acte de presentació tindrà lloc a l'Espai Mallorca de Barcelona el proper dilluns dia 1 de març a les 20 hores. Una de les persones encarregades de presentar aquest esdeveniment serà el popular cantautor algaidí Gabriel Majoral. M.F.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.