algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Una parella s'endú dos menors d'un centre d'acollida a punta de navalla

La Policia tracta de trobar els sospitosos després d'haver recuperat els dos infants

El Cos Nacional de Policia tracta de localitzar una parella que dilluns dematí s'endugué, apuntant-los amb una navalla, dos fills menors d'edat de la dona que romanien internats en un centre d'acollida de Palma.

Els dos sospitosos arribaren al recinte devers les deu del matí i la jove, d'una vintena d'anys, sol·licità veure els infants tal com correspon al règim de visites. Quan els menors anaren a veure la mare, aquesta i el seu company sentimental es mostraren molt nerviosos i començaren a dir als empleats del centre que no estaven ben cuidats i que dien «els cabells mal tallats». Seguidament, la parella agafà els dos nins i els traslladà a un pati exterior del centre.

Els treballadors exigiren a la parella que tornàs amb els infants cap a la sala de visites però aquests varen fer cas omís de les indicacions i sortiren a l'exterior del centre d'acollida. Els empleats els seguiren, però en aquell moment el company sentimental de la jove va treure's una navalla i els amenaçà, per la qual cosa desistiren en l'intent de recuperar els dos menors.

Quan els dos sospitosos varen desaparèixer del lloc amb els nins, es decidí telefonar al 091 per avissar del fet. Amb les presses, els treballadors s'oblidaren d'indicar a l'agent de la centraleta que l'home els havia amenaçat amb una navalla. Les patrulles reberen la descripció física de la parella i una dotació interceptà els dos joves amb els nins a l'altura del número 8 del carrer Socors de Palma. Els infants foren introduïts en el vehicle policíac però la parella quedà en llibertat perquè els agents no sabien res de l'arma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.