cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

El Partit Popular ho tindrà molt difícil per revalidar l'actual majoria absoluta

Els Independents es perfilen com l'alternativa dels conservadors a la batlia

Sencelles es perfila com un dels municipis en els quals hi ha més possibilitats que es produeixi un canvi en el color polític de la batlia.

El consistori senceller, integrat per nou regidors, compta amb representació de dues forces ben diferenciades. Per una banda, el Partit Popular, que té una majoria absoluta ben fràgil amb cinc regidors, i per l'altra, els Sencellers Independents, que en tenen quatre.

Després de dues legislatures governant, el PP pot perdre la majoria absoluta. La igualtat política existent fins ara ja feia preveure com a probable que la batlia canviàs de mans. De tota manera, per si això no bastàs, l'equip de govern popular s'ha encarregat ben a bastament de posar els fonaments del fracàs electoral.

Les contínues bregues internes que s'han succeït durant aquests darrers quatre anys han posat de manifest que la formació local es troba molt dividida i que sembla un autèntic caos, tot i l'aparent imatge d'unitat que s'ha venut aquests darrers mesos.

L'exponent més clar d'aquest ambient hostil ha estat l'enfrontament que han protagonitzat el batle, Guillem Ferrer, i el regidor Ventura Rubí. La crisi arribà al seu punt culminant quan Rubí trencà la disciplina de vot per no aprovar el clavegueram i el batle el destituí de tots els càrrecs. Des de llavors, la direcció del partit de Palma ha intervingut en diferents ocasions aconseguint signar una treva que s'ha aguantat amb fils molt prims.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.