bruma
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

La Guàrdia Civil agafa un anglès que extorsionava l'amant de la seva dona

El detingut s'havia apropiat de més dos milions de pessetes a canvi de no fer públiques les relacions

La Guàrdia Civil de Palmanova ha detingut un súbdit britànic de 53 anys d'edat anomenat Harry M, per extorsionar l'amant de la seva dona, qui li va entregar després de ser amenaçat, dos milions i mig de pessetes.

El detingut duia diversos anys residint amb la seva dona en un habitatge de la zona de Son Ferrer. La parella tenia problemes i fa alguns mesos que el seu espòs va marxar a Anglaterra amb una altra dona. Fa aproximadament un mes Harry M. va tornar a Mallorca. Es va dirigir a casa seva i va descobrir que la seva dona tenia un nou company. Es tractava també d'un súbdit britànic de 45 anys.

El detingut, segons pareix, s'ha dedicat durant les darreres setmanes a amenaçar l'amant de la seva dona. El detingut exigia una sèrie de quantitat de doblers de forma intermitent, ja que si no responia a la seva petició estava disposat a agredir-lo i a fer públic la relació que mantenia amb la seva esposa.

La Guàrdia Civil ha descobert que, en diverses partides, aquest home ha hagut d'entregar a l'espòs de la seva companya uns dos milions i mig de pessetes.

L'incident més greu va tenir lloc fa uns dies. El detingut va donar una pallissa a l'amant de la seva esposa per demostrar-li fins quan estava disposat a arribar.

De fet, el va tornar a advertir que estava disposat a pergar-li de nou si no li entregava el doblers exigits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.