nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
23°

Una àmplia reforma circulatòria capgirarà el nucli urbà de la ciutat

El departament d'Interior i Transports de l'Ajuntament de Manacor projecta una gran reforma circulatòria al centre de vianants que afectarà el nucli urbà de la ciutat.

El delegat d'Interior, Eduardo Puche (CM), ha confirmat que la Policia Local està treballant en un projecte de reforma circulatòria que implicarà, no només el centre, sinó també les rondes i les principals avingudes.

Des de la Policia local de Manacor confirmen que des que s'instal·laren els semàfors intel·ligents de regulació de velocitat en el passeig Ferrocarril no s'ha produït cap altre accident a la zona, que havia passat a ser famosa precisament per tot el contrari.

La reforma influirà també a la zona de l'antiga estació del tren, el carrer Creuers i les Avingudes. També s'està intentant donar una solució a la perllongació de la ronda de Felanitx, avinguda Salvador Joan i passeig Ferrocarril amb la zona de via Majórica.

Segons Puche, «el tancament al trànsit del centre de la ciutat ha suposat pels habitants un canvi molt important en tots els aspectes i ens haurem d'acostumar a la reforma circulatòria, que al cap i a la fi hi guanyarem tots».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.