algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

L'hoteler «desaparegut» a Andratx havia contret molts de deutes

Bernd Silfang manejà grans quantitats de doblers en el passat

Mentre continua la investigació per part dels agents de la Policia d'Essen (Alemanya) amb el fi de descobrir si l'empresari alemany Bernd Silfang fou assassinat en el Port d'Andratx, fonts de la Guàrdia Civil han facilitat dades de les gestions que es realitzaren per part d'aquest cos després que l'esposa de l'home en presentàs una denúncia per la desaparició.

Sembla ser que Silfang era un home que en els darrers temps s'havia carregat de deutes i que es refugià en el seu hotel La Perla Negra, un establiment dedicat a l'agroturisme i que està situat en el terme municipal d'Andratx. Abans però, l'empresari havia estat el responsable d'una agència de publicitat a la ciutat alemanya de Dusseldorf i no fou fins l'any 80 quan fixà la seva residència a Mallorca. A partir d'aquest moment, Bernd Silfang va donar un gir a la seva vida professional per dedicar-se a la construcció, i aconseguí fer-se el propietari de diverses companyies constructores. Segons sembla, durant aquesta època va manejar grans quantitats de doblers però a la vegada va contreure la majoria de debtes que en l'actualitat no podia saldar.

Les investigacions duites a terme per la Guàrdia Civil a partir del 26 de novembre de 1996 s'encaminaren cap al cercle d'amistats properes al desaparegut i a les persones que varen estar relacionades amb ell en l'àmbit professional durant els darrers anys. Durant la pràctica d'aquestes gestions varen aparèixer una sèrie de persones amb un historial «tèrbol».

Aspectes estranys

Encara que les investigacions de la Policia d'Essen no han fet més que començar, existeixen una sèrie d'indicis que donen suport a la hipòtesi del crim.

Un matrimoni declarà que poc abans que Bernd Silfang desaparegués el varen veure pujant a un cotxe en companyia de tres homes. Dins la casa de l'empresari a Andratx es trobaren medicaments que l'home necessitava i els documents personals, fet que indicà que Silfang va sortir del domicili de forma precipitada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.