nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
23°

L'oposició acusa el Govern d'usar la solidaritat com a campanya d'imatge

Des de l'oposició no faltaren ahir les veus crítiques amb el «desplegament informatiu» que ha comportat la inauguració de l'hospital d'Higüey a la República Dominicana i s'acusà el Govern Matas de fer campanya d'imatge a través d'un acte solidari.

El grup parlamentari del PSM manifestà que el Govern balear «es dedica a fer ostentació de la 'caritat'i qualificà de «desmesurat el rendiment publicitari que l'Executiu pretén treure de les ajudes que concedeix». En aquesta línia, es titllà d'«escandalós» l'ús publicitari que fa el Govern de la solidaritat» i es criticà que aquesta ajuda econòmica «sigui aprofitada amb fins electoralistes».

El portaveu parlamentari del PSM, Pere Sampol, afirmà quant a això que «és del tot sorprenent el desplegament informatiu que envolta qualsevol acte a què assisteix el president del Govern» i afegí que l'Executiu de Matas «viu obsessionat amb la instrumentalització dels mitjans de comunicació», en referència a la cobertura en directe que ahir va fer la televisió pública de la inauguració de l'hospital.

Segons Sampol, gairebé tres hores d'emissió per explicar la inauguració d'un nou centre hospitalari «no té cap justificació informativa». Així mateix, posà en relleu que hi ha moltes entitats que es dediquen a fomentar la solidaritat de manera discreta i silenciosa, mentre que el Govern «està més preocupat per sortir a la foto que per l'ajuda real que ofereix».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.