cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Els atracadors de la joieria de Palma usaren el botí per pagar deutes a bars

Els agents localitzaren la parella en els voltants del centre comercial de Portopí

La parella de nacionalitat txeca que atracà la joieria La Estrella del carrer de l'Argenteria i que en ferí el dependent, utilitzà les cadenes i creus d'or obtingudes com a botí per pagar consumicions a bars i per abonar alguns deutes pendents.

Vladimir H. i Milena P., de 45 i 29 anys respectivament, foren detinguts a les 13.30 hores de diumenge en els voltants del centre comercial de Portopí després que els agents del Grup d'Atracaments del Cos Nacional de Policia els hagués vigilat durant unes hores. Els efectius compravaren com la parella duia a sobre motxilles, bosses i maletes que deixaren amagades en un entresòl situat enfront del Club de Mar devers la una del migdia. Llavors se separaren i mantingueren una actitud sospitosa quan s'encaminaven cap a l'avinguda de Joan Miró. Els policies decidiren interceptar-los abans que tornassin a recuperar les maletes perquè suposaven que en l'interior de l'equipatge es podien trobar les joies. Les esperances dels agents es varen veure acomplertes quan s'intervingué gran part del botí en una de les motxilles que havien deixat prop del Club de Mar. També es localitzà el xandall que duia la dona en el moment de l'atracament així com doblers en efectiu. Vladimir i Milena reconegueren els fets i es mostraren molt col·laboradors amb els policies, explicant tot el que havien fet fins el moment de ser detinguts.

Els dos atracadors no tenien cap tipus de mitjà per sobreviure i es mantenien amb el que obtenien en els bars de la zona de Joan Miró. Des de feia un any residien en un hostal proper a la plaça Gomila i tan sols foren detinguts el dia 10 de desembre per estada il·legal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.