cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

El darrer vistiplau a la urbanització des Canons arribarà abans de febrer

La Sala exhaurirà tot el temps hàbil per informar a favor del conveni

La promotora des Canons d'Artà, Cala Veya SA, gaudirà en els propers 10 dies següents del vistiplau de la Sala per dur endavant la construcció de les 2.100 places turístiques previstes.

El batle, Montserrat Santandreu (IA), afirmà que «abans del proper mes de febrer el Departament d'Urbanisme informarà del projecte del conveni urbanístic a favor. Actualment estam enredats en altres assumptes, emperò el termini se'ns acaba i haurem de respondre».

El conveni urbanístic negociat entre els representants de la promotora, entre ells el misser i membre de l'executiva d'UM, Rafael Delacy, i el president de la Comissió Insular d'Urbanisme (CIU), el socialista Francesc Quetglas, fou registrat a l'Ajuntament ara fa prop de tres mesos.

La Sala l'ha entretingut fins ara per exhaurir tot el temps hàbil i intentar jugar el trumfo de la inseguretat jurídica que es troba a les esferes supramunicipals sobre l'Urbanisme i evitar així que la urbanització es faci realitat.

No obstant això, l'aprovació del projecte sembla que li dóna la seva darrera empenta i que Cala Veya podrà disposar de la llicència d'obres a partir del proper mes de febrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.