algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Breus

• Calvià

Universíada 99 La celebració de la Universíada 99, un dels esdeveniments esportius i socials més importants de tots els que s'han desenvolupat a Mallorca, suposarà interessants millores per a les instal·lacions esportives de Calvià. En total, s'han previst inversions per devers 326 milions de pessetes, que es destinaran a millorar i a adequar els complexos esportius, oferir serveis als participants i organitzar actes diversos. Es calcula que a Calvià arribaran devers sis mil esportistes procedents de 160 països, que s'allotjaran a cinc hotels de Palmanova i Magaluf. DdB.

• Inca

Ronda Nord Els tècnics redactors de la revisió de la nova normativa urbanística del municipi recomanen la construcció del primer tram de la futura via de circumval·lació nord de la ciutat. Aquest tros aniria des de la rotonda d'entrada a la ciutat fins a la carretera de Lluc. D'aquesta manera es contradiuen els criteris dels tècnics del Govern balear que pretén dur endavant el segon tram del nou vial fins a la carretera d'Alcúdia en lloc del primer. Per aquest motiu, segons va assenyalar el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, l'Ajuntament ja ha fet arribar a la Conselleria de Foment una petició expressa perquè al pla de carreteres s'executi el primer tram. DdB.

• Santa Maria

Jornades d'estudis locals L'Ajuntament de Santa Maria ha fet públiques les bases per a la presentació de treballs a les properes jornades d'estudis locals que se celebraran els dies 20 i 21 de març a l'edifici municipal de la plaça Nova. L'acte d'enguany es dedicarà a la memòria de l'historiador local Andreu Bestard després que a la primera edició es fes un record per a la figura de Josep Capó. La data límit d'inscripció de comunicacions finalitza el 19 de febrer. Fins llavors es podran presentar treballs d'investigació sobre qualsevol aspecte que afecti el municipi de Santa Maria, escrits en llengua catalana i amb un màxim de 15 fulls. L'Ajuntament es compromet a publicar després totes les comunicacions presentades. DdB

• Felanitx

L'aniversari de l'Institut L'Institut d'Educació Secundària de Felanitx inicià divendres passat els actes commemoratius del 25è aniversari de la construcció de l'actual edifici. Un fogueró i l'actuació musical de Les Llunàtiques, Juan Antonio de Miedo, Orris Kamoi i Hijos de Matxín, ompliren la primera vetlada dels actes programats fins a final de curs, on hi ha previstes conferències, programes educatius i activitats esportives per celebrar aquesta efemèride. G.V.

Reforma a l'Avinguda d'Ernest Mestre Aquests dies s'han iniciat les obres de remodelació i millora de l'avinguda d'Ernest Mestre. Amb un pressupost d'uns 70 milions de pessetes, el projecte contempla la construcció de noves voravies, més estretes que les actuals i, entre arbre i arbre s'hi habilitaran els aparcaments per a vehicles. També es renovarà la xarxa d'aigua potable i clavegueram. Les obres estan incloses dins el pla Mirall del Govern i el pla d'Obres i Serveis del CIM. G.V.

• Vilafranca

Inventari dels camins públics L'Ajuntament de Vilafranca, amb la col·laboració d'un grup de joves voluntaris, ha elaborat un inventari dels camins públics del terme municipal. En total s'han catalogat 115 camins que han estat grafiats en un pla general. També s'han fet unes fitxes per a cada camí explicant-ne les dades més característiques que estan acompanyades de fotografies. Aquests plànols estaran a exposició pública durant dos mesos. S'ha demanat ajuda a Fodesma per catalogar set camins i saber si són de titularitat pública o privada. G.V.

• Algaida

Restauracio de la creu de Randa L'arquitecte municipal té enllestida la modificació del projecte d'embelliment de la creu de terme ubicada a Randa. El projecte inicial va ser desestimat per Patrimoni en considerar que no s'ajustava a la tipología del paisatge. Ara, s'ha redactat aquesta modificació que serà aprovada en el proper ple. Les obres, que compten amb un pressupost de tres milions, començaran aviat. G.V.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.