algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

El Govern destinarà 524 milions a il·luminar la via de cintura de Palma

El Consell de Govern va aprovar ahir destinar una partida de 524 milions de pessetes a la il·luminació de la via de cintura de Palma, tal i com ja havia avançat Diari de Balears.

Aquesta actuació de la Conselleria de Foment està inclosa en el marc del programa de conservació i mesures de seguretat vial i permetrà una millor visibilitat als usuaris al llarg de 12'1 quilòmetres de longitud.

D'aquesta manera, l'executiu preveu que es reduirà la sinistralitat existent en l'actualitat sobretot en els punts d'accés i sortida d'aquesta via. La via de cintura només estava il·luminada fins ara en les interseccions i en els ponts que la creuen.

De fet, la via de cintura de Palma és en aquest moments una de les poques d'Espanya que encara no estava il·luminada, amb el consegüent major risc de sinistralitat que això provoca.

Així mateix, la Conselleria de Foment té previst realitzar enguany actuacions d'il·luminació per a la millora de la xarxa viària als diferents trams de les Illes.

A Mallorca les carreteres on s'invertirà amb aquest objectiu són les següents: Sóller-carretera de Valldemossa; Santa Margalida-Can Picafort: Ses Torres (amb una inversió prevista de vuit milions); sa Pobla; Búger-Campanet; al creuer de Bunyola; a la via de cintura (carretera de Valldemossa); a la travessia de Montuïri; a la carretera Inca-Sencelles; a la travessia S'Aranjassa; a l'enllaç de perllongació de l'autopista de l'aeroport de Son Sant Joan; a la rotonda del cementiri de Petra; a la rotonda de Muro; i a Es Pil·larí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.