algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Tres aules del col·legi de s'Algar són desallotjades en caure el cel ras

Els 75 alumnes, de 6 anys, que es veuen afectats rebran les classes en un passadís

Tres aules del col·legi públic de s'Algar, a Portocolom, varen haver de ser ahir desallotjades pel despreniment d'un tros de cel ras.
La classe en la qual va caure aquest cantó, d'aproximadament un metre quadrat, es localitza a la part antiga del centre docent, que data del temps de la República. A l'interior hi havia nins del primer curs d'Educació primària, és a dir, amb edats que es comprenen entre els 6 i 7 anys.

Arran del despreniment i l'alarma creada entre els pares, la direcció del centre acordà tancar cautelarment les aules fins que s'analitzi l'estat de l'estructura i esbrinar els motius del despreniment del cel ras.

La Sala i la Conselleria d'Educació i Cultura foren assebentades del fet tot just ocórrer i donaren suport a la iniciativa del centre.
Des d'avui, els 75 alumnes que rebien les classes en aquestes aules les rebran en un dels passadisos del col·legi, encara que tan prest com sigui posible s'espera que el Govern habiliti tres aules prefabricades per a ells.

Ahir mateix, l'Associació de Pares d'Alumnes (APA) es va reunir per estudiar la situació i acordà que s'instarà la Conselleria que dugui endavant com més aviat millor els treballs de reforma que s'hagin de realitzar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.