algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Arrabassen els pins de la plaça Orient en contra del sentiment popular

Els arbres, que se sembraren fa uns 50 anys, seran substituïts per plataners

La plaça Orient de Capdepera ja no tornarà a ser la que era perquè els pins cinquantenaris que tant caracteritzaven la zona han deixat d'existir per sempre.

Ahir s'iniciaren les obres d'embelliment incloses en el pla Mirall que consisteixen a condicionar per a vianants la plaça deixant una part per a la circulació dels cotxes.

Amb gran expectació, les grues es disposaren a arrabassar els pins. Va ser una tasca difícil i molt espectacular sota la mirada atònita d'un grapat de vianants que no es fiaven del que veien.

El batle de Capdepera, Joan Pascual (UCAP), ha reconegut que «molta de gent s'ha dirigit a mi per criticar que no està bé que retirem els pins de la plaça Orient. Aquesta reacció me l'esperava i en part consider que és positiu perquè això vol dir que els nostres habitants estan conscienciats que s'ha de conservar la natura».

El batle Pascual manifesta que «ja que feim un projecte nou hem considerat oportú canviar també els pins. El motiu principal és que aquest arbre no és urbà i provoca molts de problemes, entre aquests, aixeca la pavimentació, cruia les canonades que hi passen per davall i desestabilitza les infraestructures». Malgrat que sabia que aquesta actuació crearia polèmica, el batle Pascual ha expressat que «com a polític he de prendre decisions encara que vagin en contra del sentiment popular. El que s'ha de mirar és el més adient per a tots i estic segur que a la llarga aquesta determinació haurà estat la correcta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.