bruma
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

Turisme ja té la llista d'una trentena d'hotels que farà tancar per antiquats

Els establiments estan situats a les zones més saturades

Dels més de 50 establiments hotelers que foren amenaçats de tancament pel Govern, prop de trenta, tots de baixa categoria, seran definitivament clausurats per la Conselleria de Turisme per no haver complert el Pla de modernització. La llista negra ja està feta.

L'esmentada Conselleria roman ara a l'espera de la publicació al BOCAIB dels reglaments d'acompanyament dels pressuposts de la Comunitat, en els quals es preveuen els expedients sancionadors.

Aquests hotels i hostals estan situats majoritàriament a les zones més saturades del litoral mallorquí, com per exemple Palmanova, Magaluf i la Platja de Palma.

Una vegada s'obri oficialment el procés de tancament, que pot durar de sis a nou mesos aproximadament, qualsevol particular que vulgui comprar aquestes places hoteleres i iniciar la seva rehabilitació ho podrà fer. Tot i que haurà de tenir en compte el curt termini de què disposarà per tal de realitzar les obres d'actualització.

Finalitzat el procés, ningú no podrà adquirir aquests establiments i el Govern podria integrar-los al projecte d'esponjament que té previst, esbucar-los i transformar els indrets en zones verdes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.