muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

L'autobús nocturn ampliarà l'itinerari i els horaris per satisfer tots els usuaris

La línia 41 del passeig marítim ha transportat 4.300 viatgers d'ençà que va començar el servei

El servei d'autobús nocturn que recorre el passeig marítim de Palma durant els caps de setmana ampliarà el recorregut i la franja horària. El bus, que ha transportat 4.300 persones des que es va posar en funcionament dia 11 de desembre, ha estat un iniciativa «molt encertada» per la majoria dels ciutadans. Malgrat algunes petites coses que cal modificar, sobretot quant al sector més jove de la població de Palma, que és partidari de tenir un servei de transport a les nits.

Fonts de l'Empresa Municipal de Transport (EMT) varen anunciar que s'està estudiant la manera de perfeccionar aquesta línia nocturna ja que, tenint en compte la creixent utilització i demanda ciutadana, se n'haurà d'ampliar tant l'itinerari com la franja horària.

Un dels encarregats d'aquest servei de l'EMT, Rafel García, declarà que aquest mes ha estat una espècie de prova. Arran d'aquesta expèriencia de quatre caps de setmana de durada "incloent-hi el darrer cap de setmana en plenes festes de Nadal", l'empresa ha detectat les deficiències que cal corregir «per adaptar-se millor a la demanda real dels ciutadans». En aquest sentit, García confirmà que les properes setmanes s'hi començaria a fer feina.

Rafel García aclarí que de moment el servei nocturn continuaria sent gratuït, ja que el principal objectiu de la línia és solucionar les dificultats que es produeixen en la zona del passeig marítim en dies festius i hores nocturnes en què la gent gaudeix de l'oci, una mesura per contribuir a evitar els accidents de trànsit que durant els caps de setmana tenen majoritàriament els joves com a víctimes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.