algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Breus

• Felanitx

Normalització lingüística El grup de l'oposició, Coloms a la Sala (Cals), ha remès una instància a l'Ajuntament per sol·licitar que es faci complir la normativa de normalització lingüística a la delegació d'Urbanisme. Segons la normativa, les peticions que es formulen en català s'han de contestar en aquesta llengua i el departament esmentat no ho respecta, contestant a totes les sol.licituds en castellà. J.N.

• Manacor

Mig milió, al campanar Els antics alumnes de La Salle aconseguiren recaptar més de 400.000 pessetes per a les obres de restauració del campanar de l'església parroquial dels Dolors de Manacor. L'acte, que tingué lloc el passat cap de setmana i que consistí en un sopar, comptà amb l'assistència de la batlessa de Manacor, Catalina Sureda, i del regidor d'Esports i Serveis Socials, Gabriel Gibanel. J.N.

• Llucmajor Cessió d'una biblioteca
La Fundació La Caixa ha cedit fins l'any 2000 l'ús de la biblioteca de la plaça d'Espanya al poble. A partir d'aquesta data, la Sala es farà càrrec de tot el contingut de la biblioteca per traslladar-ho a la biblioteca municipal que es preveu habilitar al claustre del convent de Sant Bonaventura. La fundació també ha donat 11 milions de pessetes per habilitar aquesta dependència. J.N.

• Porreres

Camins rurals La Sala ha donat el vist-i-plau a la senyalització de 14 camins rurals del terme municipal per promocionar-los com a rutes d'interès paisajístic. Per tal de dur endavant aquesta iniciativa, la Sala compta amb l'ajuda del Consell de Mallorca a través del Pla d'Obres i Serveis. J.N.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.