cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Breus

• Inca

Premis de mostradors L'Associació de Comerciants d'Inca ha fet públic els premis atorgats dins del desè Concurs de Mostradors Ciutat d'Inca. La classificació final va quedar establerta en aquest ordre: Estil Gòtic, Marbres Valcaneras, Koala, Cafès Ripoll, Aldaba, Prohens, Tot Mimbre, Boeli, Brusc, The Best, Òptica Plaça, Ordiñana i La Glòria. Els tres primers classificats rebran guardons en metàl·lic per valor de 75.000, 50.000 i 25.000 pessetes, mentre que la resta dels participants rebran 10.000 pessetes. DdB.

• Sa Pobla

Sant Antoni a Gràcia La tradicional revetlla mallorquina de Sa Pobla a Gràcia ja està en marxa. L'associació cultural Albopas, promotora de l'event, ja ha enllestit el programa festiu que es durà a terme entre el 28 i el 30 de gener. El primer acte serà la presentació del nou disc del grup Sis Som al centre artesà Tradicionarius el dijous 28. El divendres farà el mateix el grup Nou Romancer, que comptarà amb la participació especial de Joan Bibiloni. El dissabte hi haurà la festa grossa amb els foguerons i la revetlla amb les ximbombes i els cantadors. L'horabaixa es farà la recepció de la comissió poblers a la sala de plens del districte de Gràcia. Emperò la festa començarà amb un cercavila amb la participació de gegants, el drac, colles de diables, dimonis, xeremiers i castellers. DdB.

Actes per a avui Dins del programa de les festes de Sant Antoni, avui horabaixa és previst una gran ballada popular a la Plaça Major. Més tard la coral de Sa Pobla oferirà un gran concert a l'església parroquial, a partir de les vuit i mitja. Pel que fa als esports, l'horabaixa a les quatre i mitja es disputarà un partit de futbol entre l'U.E. Poblera i l'Andratx. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.