algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
22°

Enrique Hernández: «Vaig disparar a l'aire però ells tiraren a ferir»

El jove s'enfrontà a uns lladres amb una arma de caça

59614
Enrique Hernández.

Enrique Hernández, un decorador de 31 anys que resideix amb la seva esposa i una filla de tres mesos a la zona de Son Oliver del Pil·larí, no imaginava que la nit de dimecres passat a dijous l'hauria de recordar tota la seva vida. Uns lladres equipats amb almenys una arma de foc automàtica entraren en el seu xalet i dispararen contra Enrique quan aquest va realitzar un tret intimidatori amb la seva escopeta de caça. Segons relatà Enrique, «vaig tenir molta sort perquè quan ja havia disparat a l'aire un dels lladres va accionar la seva arma i els projectils impactaren a escassos centímetres del meu cos».

L'home és caçador i la nit dels fets es trobava dins la casa donant el biberó a la seva filla. «Vaig sentir renou a la part exterior i volia sortir per veure el que passava perquè el darrer mes ja m'han robat un parell de vegades. La meva dona em va dir que agafàs l'escopeta i quan era fora vaig notar que hi havia dos estranys en el garatge», relatà Enrique. L'habitant del xalet decidí obrir els focus del jardí, però «un dels lladres va disparar la seva arma i destrossà els llums, amb la qual cosa quedàrem a les fosques de bell nou». Seguidament, Enrique efectuà un tret a l'aire per fer fora els lladres, però aquests tornaren a fer funcionar les seves armes «que quasi em varen ferir». Enrique està segur que «jo vaig efectuar un tret intimidatori però ells m'apuntaren per lesionar-me».

Investigació

La Policia Local és al darrere dels individus que entraren a la casa d'Enrique Hernández. Per ara es pensa que eren dues persones joves d'ètnia gitana i que molt probablement duien les armes de foc per caçar conills, els quals són abundants a la zona de Son Oliver. Possiblement, en veure el Mercedes del denunciant, decidiren obrir-lo per robar alguns efectes de l'interior.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.