algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
24°

La UIB es vol integrar en la Tramuntana

Enguany invertirà dotze milions en un projecte de mediambientalització del campus universitari i tres en l'aplicació d'un codi de conducta ambiental

L'actual equip de govern de la Universitat de les Illes Balears (UIB), que encapçala el rector Llorenç Huguet, han defensat sempre un model de gestió i desenvolupament respectuós amb el mediambient i de vocació gairebé ecològica. Una filosofia que vol ser duita a la pràctica mitjançant un ambiciós projecte de mediambientalització del campus universitari, que es troba ubicat en un privilegiat marc natural als peus de la serra de Tramuntana, però que va ser dissenyat i ha crescut d'esquena al seu entorn paisatgístic. Una trista realitat que ara es vol corregir.

Es tracta d'un projecte important que suposarà la reestructuració del campus de la carretera de Valldemossa. Un pla que exigirà moltes actuacions i una inversió important, però que de moment compta amb una partida econòmica de dotze milions de pessetes, que per primera vegada ha estat inclosa en els pressuposts de la institució.

Aquest projecte es veu reforçat amb l'aplicació, a partir d'enguany, d'un codi de conducta ambiental al campus. Un document que fou aprovat pel Claustre de la UIB i que és conseqüència d'una auditoria ambiental que es va realitzar al campus, per fer un diagnòstic de la conscienciació ecològica i mediambiental de la comunitat universitària.

L'aplicació d'aquest codi de conducta ambiental té un pressupost de tres milions de pessetes, que han estat inclosos en una partida específica dels pressuposts de la UIB d'enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.