cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Els treballadors de Viva es manifesten en contra del seu trasllat a Madrid

La protesta arribà al Consolat de Mar, on els va rebre el president Matas

Més de 200 persones, entre traballadors de Viva Air i familiars seus, es manifestaren ahir a Palma per tal de protestar contra el seu trasllat a Madrid, decidit a principis de setmana per la companyia Ibèria.

Hostesses, pilots i personal de terra de la companyia xàrter tancada fa uns mesos arribaren fins a les portes del Consolat de Mar per tal de fer arribar un comunicat al president de la comunitat autònoma, Jaume Matas. A l'escrit, entregat en mà al mateix president pels membres del comitès d'empresa, es mostrava el rebuig sense reserves a les condicions oferides per Ibèria a la vegada que es demanava a Matas la seva mediació al conflicte.

El màxim responsable del Govern balear es mostrà en tot moment «comprensiu» amb els empleats de Viva i manifestà la seva intenció d'intentar sensibilitzar els directius d'Ibèria, amb els quals ja ha mantingut qualque contacte, per tal que reconsiderin la seva decisió.

«Si de mi depengués, Viva Air no tancaria. De totes maneres, i una vegada sembla que la decisió és totalment ferma, miraré de mediar per tal de pal·liar els efectes d'aquest tancament», declarà el líder de l'Executiu autonòmic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.