algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

CLH considera que l'oferta de Cort pel solar de Portopí és «bona per a Palma»

Atribueix el silenci de l'Ajuntament a una «estratègia negociadora respectable»

La Compañía Logística de Hidrocarburos (CLH) ratificà ahir que ha acceptat de Cort una proposta de compra dels solars que té l'empresa a Portopí i va qualificar aquesta operació «de molt bona per a Palma».

Com explicà a aquest diari en l'edició d'ahir, CLH ha donat el seu vistiplau a una oferta de compra presentada per l'Ajuntament de Palma i que rondaria els 500 milions de pessetes. De tota manera, a més de confirmar la notícia publicada per Diari de Balears, la companyia petroliera volgué puntualitzar, en un comunicat de premsa, que l'acord encara no està tancat definitivament, com ja informàrem, i que, en tot cas, haurà de ser aprovat, òbviament, pel consell d'administració de CLH i pel ple de l'Ajuntament de Palma.

Fonts oficials de l'empresa varen explicar que «quan el passat mes de novembre vàrem donar el vistiplau a la proposta de Cort, pensàvem que ambdues parts estarien a punt d'arribar a un acord, però, pel que sembla, tal vegada només ens trobam en una fase més d'una llarga negociació». CLH indicà que «normalment, els nostres acords amb altres entitats solen ser avantatjosos per a les Administracions públiques i, en aquest cas, consideram que l'Ajuntament de Palma té opcions d'accedir a una bona operació. Si ara mostra certes reserves, potser és a causa d'una estratègia negociadora absolutament respectable».

Cort i CLH estan engrescats des de fa mesos en converses sobre la cessió o venda del solar de CLH, antiga Campsa, a Portopí. Aquests solars tenen una superfície de 56.000 metres quadrats i són veïns del palau de Marivent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.