L'any 1998 ha estat l'any del pla Mirall. Entre tots els projectes de millora de la ciutat que preveu el pla, la rehabilitació de façanes, patis i col·locació de reixes és el que més ha destacat. I és que en total s'han rehabilitat 914 façanes dels edificis més antics de la ciutat.
De les gairebé 1.000 sol·licituds presentades per recuperar façanes, 410 foren aprovades pel Consorci Mirall Palma Centre el passat mes de maig de 1998. Un total de 136 façanes corresponen a edificis del centre històric i 274 pertanyen a la perifèria. El pressupost aprovat per aquestes 410 peticions va ser d'1.285.953.150 pessetes i va comptar amb una subvenció de 771.607.893 pessetes.
Els guardons de la desena edició dels premis de Rehabilitació de la Ciutat de Palma, que el Patronat Municipal de l'Habitatge lliurarà en les festes de Sant Sebastià a final de gener, han correspost enguany a la tasca de quatre arquitectes. El primer premi, dotat amb 1 milió de pessetes, és per a la millor rehabilitació, en aquest cas la de l'edifici Can Sastre proposat per l'arquitecte Rodolfo Schmidt Sagert del carrer de l'Estudi General, 4. El premi a la millor rehabilitació de la façana, dotat amb 800.000 pessetes, és per a un edifici del carrer de la Calatrava, 24 (Ca n'Estrelles) presentat per l'arquitecte Pedro de Salvador. El primer premi destinat a empreses i professionals pertoca a l'autor del millor projecte de rehabilitació. Està dotat amb 600.000 pessetes i és per a Francesc Pizà pel seu projecte de restauració de les façanes de la plaça de Cort. El segon premi, amb 600.000 pessetes, és per a Aztec S.L. Aquesta empresa és coneguda pel seus treballs a Can Bisquerra, al carrer Sol; a Can Priam de Villalonga, al carrer d'en Fortuny, i Can Canals, al carrer d'en Morell.