algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Retard en l'adaptació del centre per a vianants perquè rajoles s'aixequen

La Sala no rebrà les obres si la concessionària no soluciona el problema

El delegat d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manacor, Bartomeu Blanquer (PP), ha reconegut que no està disposat a rebre les obres d'habilitació dels centre per a vianants de la ciutat si abans, l'empresa concessionària, Melchor Mascaró SA, no soluciona el problema de fixació de l'enrajolat.

Segons Blanquer, «hem informat a l'empresa concessionària de les obres que aquestes no s'estan desenvolupant tal com estava previst en un principi i que el problema de fixació de l'enrajolat ha de ser solucionat».

El regidor d'Urbanisme ha confirmat que existeixen moltes queixes per part dels ciutadans sobre les obres. «Cansat de rebre queixes, un vespre em vaig desplaçar fins a la zona per estudiar el terreny amb tranquil·litat i vaig poder comprovar que és cert que les rajoles no estaven ben fixades».

D'altra banda, Blanquer és conscient que alguns dels carrers del centre i molt concretament al carrer Soledat, les rajoles estan trencades. «És cert que al carrer Soledat les rajoles estan en molt mal estat», sosté Blanquer i afegeix que ja han exigit a l'empresa que solucioni el problema.

Pel que fa a la posició de l'empresa concessionària, Joan Mascaró, representant de la constructora Melchor Mascaró SA, ha reconegut que la concessionària està fent feina en la millora de l'enrajolat del centre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.