nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Breus

• Sóller

Tramvia portuguès Demà arribaran a Sóller SS.MM els Reis d'Orient i ho faran amb novetats, ja que si bé arribaran al Port de Sóller amb vaixell, després pujaran al centre amb el tramvia portuguès, que d'aquesta manera farà el seu primer viatge oficial pocs dies abans d'entrar oficialment en servei, probablement la setmana següent, si les previsions es compleixen, que serà quan començaran les obres previstes per la companyia del ferrocarril per enllestir la renovació de les vies de la ciutat, concretament entre el carrer Born i l'estació, on per cert ja es prepara el material a emprar. El tramvia no deixarà de circular. M.A.C.

• Lloret

Centre Sanitari El centre sanitari de Lloret serà reformat enguany per donar una millor atenció als ciutadans després que l'Ajuntament i el Govern hagin arribat a un acord per finançar l'obra. Segons varen comunicar fonts municipals, el projecte costarà 11 milions de pessetes que seran aportats per l'Ajuntament i després el Govern els els retornarà en 10 anys. L'expedient de contractació del projecte ja està en marxa i s'espera que el mes de febrer comencin ja les obres. L'actual centre havia quedat molt petit i per això es va decidir emprendre una reforma global que consistirà en la remodelació dels dos despatxos que hi ha en l'actualitat i la creació de dues noves sales d'espera. A més, s'eliminaran les barreres arquitectòniques de l'edifici i es construiran uns excusats nous. DdB.

• Sineu

Institut L'Ajuntament de Sineu ha demanat oficialment a la Conselleria d'Educació del Govern balear la subrogació del conveni de finançament de les obres de construcció de l'institut signat amb el Ministeri d'Educació. Aquesta proposta que havia estat demanada pel batle al conseller Ferrer la setmana passada va rebre el suport unànime del ple després que el Partit Popular presentàs un prec en aquest sentit. Si aquesta negociació arriba a bon port l'Ajuntament no haurà d'endeutar-se més per pagar el que falta de l'obra de l'institut. DdB.

Pla de Façanes El grup del Partit popular de Sineu critica la manca d'ajudes que ha previst l'Ajuntament de Sineu per al pla de restauració de façanes promogut des del Govern balear mitjançant el pla Mirall. Segons defensen els populars, «és inadmissible que l'Ajuntament d'un poble amb tant de patrimoni històric com Sineu s'inhibeixi a l'hora d'ajudar a conservar-lo». El PP troba que amb l'actual normativa urbanística tan restrictiva pel que fa a façanes dins del centre històric, s'hauria de donar alguna compensació a aquelles persones disposades a millorar la imatge de les cases. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.