algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Breus

• Manacor

Nou disc d'Spaguetti El grup d'animació infantil Spaguetti ha celebrat el seu primer aniversari amb la gravació d'un nou disc que reuneix temes nous i les cançons del seu espectacle «Jugam amb els indis». Aquest grup format per onze joves de Manacor, Llucmajor i Son Servera participa, a més de a festes particulars o a escoles, en actes socials diversos, com la reivindicació ecologista que hi va haver a cala Varques o la festa en reivindicació de la posada en marxa del tren al Llevant. També col·labora en obres de beneficència. J.N.

• Felanitx

Cova d'en Passol Un grup d'arqueòlegs ha tornat a explorar la cova d'en Passol de cala Sanau. L'exploració ha revelat que el traçat d'aquesta cavitat és de 2.176 metres, dels quals 1.579 són subaquàtics i que la diferència d'altura de la seva secció és de cinquanta metres. L'exploració i catalogació d'aquest conjunt subaquàtic ha implicat una vintena de dies d'immersió de l'equip dirigit per Francesc Gràcia. J.N.

• Son Servera

Premis Cala Millor 7 La revista local Cala Millor 7 de Son Servera ha lliurat per tercer any consecutiu els premis als personatges de l'any. El premi a la «oliva agre» ha recaigut en el president de la Federació Hotelera de Mallorca, Pere Canyelles i el premi a l'«ametlla dolça» en l'associació Llevant en Marxa per impulsar la recuperació del tren. El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, obtingué el premi a la millor gestió municipal i la tenista Rosa Maria Andrés Rodríguez, el premi a la millor trajectòria per la seva carrera esportiva. J.N.

Diada d'Skate Ahir dissabte tingué lloc al passeig Marítim de Cala Millor una concorreguda diada d'skate. Els aficionats al món dels patins es donaren cita a partir de les 11 hores del matí i a continuació tingueren lloc algunes demostracions d'aquest esport per part d'alguns joves de la comarca. Aquesta diada fou organitzada per l'Oficina d'informació juvenil i comptà amb la col·laboració de la botiga Copacabana, especialitzada en aquest esport. J.N.

• Ses Salines

Protagonistes del PSOE El grup socialista a l'Ajuntament de ses Salines ha editat un full informatiu al qual es dóna compte de totes aquelles actuacions que feren al llarg de la seva estada a l'equip de govern. A la publicació es destaca que «la tasca desenvolupada pels tres regidors es caracteritzà per la seva dedicació, transparència, constant defensa dels interessos del municipi i molta de feina». Al Full també es fa referència als assumptes que motivaren el trencament del pacte de govern amb UM. J.N.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.