muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

El grup popular exigeix al batle Bauçà una auditoria dels comptes municipals

El grup de l'oposició a l'Ajuntament de Vilafranca (PP) exigirà al batle, Joan Bauçà (PSM), que convoqui la corporació en ple per acordar realitzar una auditoria de l'estat de comptes de les arques municipals.

Aquesta proposta la realitzarà el grup popular una vegada hagin acabat les festes de Nadal i any nou. El PP ja va sol·licitar fa uns mesos que es dugués a terme una auditoria de l'estat de comptes de l'Ajuntament. El portaveu del grup conservador, Antoni Gayà, ha explicat que «fa uns mesos vàrem sol·licitar que el PSM iniciàs una auditoria de l'estat de comptes municipal, però l'equip de govern ens va contestar que els comptes eren de domini públic mitjançant la seva publicació al butlletí informatiu municipal».

Gayà comenta que «curiosament des que nosaltres vàrem fer la petició i ells ens contestaren que els comptes es publicaven al butlletí informatiu, no se n'ha tornat a editar cap altre exemplar».

El PP considera que no és lògic que l'oposició no pugui saber quin és l'estat de comptes de l'Ajuntament i «tampoc no ho és que no es publiqui el butlletí informatiu».

El PP va emetre un comunicat en què manifestava les seves sospites envers el fet que el full informatiu de l'Ajuntament «ha estat segrestat». El grup conservador creu que rere aquest fet s'amaga la voluntat de l'equip de govern de no voler explicar amb claredat i transperència els assumptes de caire municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.