algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

L'Hospital incrementa 800 milions el pressupost per a l'any que ve

El compte general puja a 4.300 milions, el 60% dels quals es destinarà a personal

L'Hospital de Manacor gaudirà l'any que ve d'un pressupost de 4.300 milions de pessetes, 800 milions més dels que ha disposat enguany. El 60 per cent del pressupost es destinarà a la partida de personal.

Carles Ricci, director-gerent del centre hospitalari, explicà que «aquest important increment obeeix a la gran quantitat de demanda que hem d'atendre. Aquest fet ha obligat a haver d'augmentar la plantilla de profesionals per atendre tots els pacients», explicà.

El director-gerent també afirmà que al llarg d'aquest darrer any el nombre de reclamacions efectuades pels pacients se xifra només en 30. «Aquesta quantitat, amb relació als 194.152 pacients atesos, dóna un percentatge de 0'015 queixes per pacient», calculà Carles Ricci.

Pel que fa als serveis que ofereix l'hospital, Ricci comentà que «es troba en ple funcionament i al 100 per cent de la seva capacitat». Així mateix, explicà que actualment s'estan executant les obres d'instal·lació dels banys per a minusvàlids que estava previst que es col·locassin des que es va inaugurar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.