nubes dispersas
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 12.03°
16°

Els hotelers del Port denuncien la falta de taxis

El sector turístic demana a l'Ajuntament que n'ampliï el nombre de llicències

L'Agrupació Empresarial d'Hotelers i Apartaments Turístics d'Alcúdia ha demanat a l'Ajuntament que «autoritzi noves llicències de taxis a Alcúdia per tal de millorar el deficient servei que pateixen els nostres clients». Així s'apunta a una carta que ha remès el president dels hotelers, Miquel Ramis Puigròs, a l'Ajuntament.

Els hotelers exposen que des de l'any 1994 s'observa un augment anual molt perceptible del nombre d'habitatges residencials i d'habitants de dret en el terme municipal d'Alcúdia, encara que el creixement de nous establiments d'allotjament turístic hagi estat mínim, fet que no s'ha traduït en un increment percentual del nombre de taxis. Per la qual cosa entenen que ara el servei resulta insuficient i que, per tant, no es garanteixen els serveis mínims. Els hotelers també recorden a l'Ajuntament que «des de 1993 no s'han concedit, prèvia aprovació del Consistori, noves llicències de taxis» i que «actualment només compten amb 41 taxis».

Ahir, des del PSOE es recordà que fa 12 anys que un informe de Transports recomanava ampliar les llicències de taxis fins a un màxim de 58. Des d'aquesta recomanació només s'ha donat una llicència. Ramis Puigròs explicà que només ha transmès les múltiples queixes expressades pels hotelers a la darrera reunió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.