cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.54°
10°

Una dona que cuidava un malalt pateix una brutal pallissa a Inca

L'assistenta ha denunciat un dels habitants del pis a la Policia Local com a suposat autor de l'agressió

Una assistenta de la llar que feia feina en un domicili d'Inca va patir una angina de pit i una lesió cervical després de rebre una pallissa que, presumptament, li va ser propinada per un dels habitants de la casa.

El fet es produí dilluns passat en un pis situat en el carrer de Sant Bartomeu d'Inca. Tina Valle, de 54 anys, acudí com cada dia a la casa per ajudar un home invàlid. Quan entrà a l'habitació es va trobar que el presumpte agressor donava el berenar al discapacitat. Segons relatà Tina, ella es va oferir per continuar donant-li els aliments i l'indiviu «començà a insultar-me i m'agafà per llançar-me contra una paret». Seguidament, l'home «em va treure de la casa a cops mentre m'arrossegava pels cabells», afegí la perjudicada.

Una vegada en la via pública, la dona quedà estesa en terra i diversos veïns s'hi acostaren després d'haver sol·licitat auxili. El conductor d'una furgoneta que passava per allà va aturar-se i dugué Tina fins a un centre mèdic, poc abans que el presumpte agressor hagués sortit de la casa amb la intenció de tornar a atacar l'assistenta. Ja en un ambulatori, els facultatius comunicaren a Tina que havia patit una angina de pit, a més de múltiples cops. La dona du ara un collaret a causa d'una lesió que ha sofert en les cervicals.

El fet va ser denunciat en les instal·lacions de la Policia Local d'Inca i el mateix dia hi acudí l'ocupant de la casa per negar els fets davant els investigadors. Sembla que l'home afirmà que tan sols va defensar-se i que va ser l'assistenta qui començà una brega. Per ara no s'han produït detencions relacionades amb el cas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.