cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
20°

El comitè de conflictes del PP encara no ha decidit la readmissió de Vidal

Fa un mes que la junta local de ses Salines demanà la solució al problema

El PP encara no ha resolt una de les seves grans assignatures pendents d'aquesta legislatura: el cas Joana Aina Vidal. Fa un mes la junta local de ses Salines aprovà la readmissió com a militant de la diputada, però a les portes de l'any 99 el comitè de conflictes presidit per Joaquín Ribas de Reyna encara no ha donat resposta a la petició.

De fet, dins el PP s'escolten nombroses veus que afirmen que si no s'arregla el cas Vidal la imatge de desunió arribarà fins a les eleccions autonòmiques. La diputada salinera es rebel·là l'estiu del 96, en què demanà que el partit prengués mesures contra Gabriel Cañellas i per acabar amb els casos de corrupció que tant mal, segons ella, feien al partit. Així, arribà a votar amb l'esquerra en el Parlament per demanar la creació de comissions d'investigació.

La resposta del PP es féu esperar i Joana Aina Vidal fou exclosa de la militància i apartada del Grup Popular en el Parlament, aleshores presidit per Gabriel Cañellas. Mesos després, Cañellas es va veure forçat a abandonar aquesta presidència a conseqüència de la decisió judicial de dur-lo a la barra pel cas Túnel de Sóller. No obstant això, la imparable pèrdua de prestigi i influència de Gabriel Cañellas dins el PP féu que la figura de Joana Aina Vidal es revaloràs.

Fa un mes, la junta local de ses Salines va votar per la readmissió de Vidal i tot d'una s'hi varen sumar els diputats vergeristes a Palma. El mateix president del partit, Joan Verger, va arribar a dir que «hem d'arreglar aquesta qüestió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.