algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Els quintos tornen a fer befa del batle

Un burot aparegué assegut sobre un inodor i tancat entre barrots davant l'Ajuntament

Els «quintos» de Montuïri han tornat a superar totes les seves proeses amb motiu de la festivitat dels Sants Innocents. Com no podia ser d'una altra manera, el batle Ramonell, tot i que és pel Carib, tornà a ser qui es carregà el mort d'enguany.

Així va ser com a primera hora del matí la plaça de l'Ajuntament despertava amb un burot assegut en un inodor i tancat entre barrots. Devora, per evitar qualsevol confusió a les persones de «bona fe», es col·locà una pancarta en la qual es podia llegir: «El batle està cagat».

L'objecte de la paròdia no cal recordar-la a fons, sols dir que són els sis anys de presó que la Fiscalia demana per una presumpta falsificació de documents públics en què s'hi hauria vist involucrat Ramonell.

El cert és que els darrers esdeveniments de la Sala han oferit als «quintos» tota casta de facilitats per realitzar les innocentades del dia.
Devora l'escena del batle entre barrots, aparegué també una barca vella en la qual es recordava la donació de 250.000 pessetes per subvencionar la compra d'un nou iot al rei Joan Carles. «Solidaritat amb els més pobres en lloc de 250.000 pessetes pel vaixell del rei», era la consigna que s'amagava darrere aquesta altra escena. La versió oficial de la Sala l'oferí el tinent de batle, Gabriel Matas, qui llevant ferro a l'assumpte, exposà que «és una tradició dels 'quintos' i no hem de donar-li major importància. Cada any recreen una notícia del poble i enguany el mort ha recaigut sobre el batle...».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.