cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
27°

Joves per la Llengua dedicarà el 1999 a una «macrocampanya» per l'idioma

El col·lectiu proposa «101 punts» en favor del català a tots els partits polítics

«Volem que el 1999 sigui l'any de la llengua», anuncià ahir Ramon Sedano, portaveu de Joves de Mallorca per la Llengua. Així presentà el que denominà com «macrocampanya».

Sedano incidí que la feina que fan «l'haurien de fer les institucions», per això manteix destacà que estan elaborant els «101 punts per la llengua», que traslladaran a tots els partits polítics perquè els incloguin en els programes electrorals del proper mes de juny.

Magdalena Albertí, també portaveu de l'agrupació, especificà que la primera campanya es farà de gener i març per promoure el català en l'àmbit de la justícia. L'abril faran el mateix però dirigit al món associatiu, mentre que el maig faran extensiva la crida a tota la societat a través del tradicional «correllengua».

De juny a juliol, afegí, es mobilitzaran per donar caràcter internacional al fet lingüístic a través de la Universíada. L'estiu també serà el marc de la campanya «Heu arribat a Mallorca», dirigida als turistes que ens visiten.

Les iniciatives es tancaran amb la celebració, el juliol, de l'aniversari dels Joves per la Llengua, i amb accions dirigides de manera especial als clubs esportius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.