muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.12°

Breus

• Santa Eugènia Obres a l'escola
Al final de gener o a mitjan febrer ja es podrien començar a emprar les noves instal·lacions que s'estan construint a l'escola pública Mestre Guillemet de Santa Eugènia. L'obra de reforma que ara es desenvolupa consisteix en l'ampliació del centre amb una nova aula que permetrà separar les diferents edats del cicle de primària. A més es preveu també fer un pati cobert amb una estructura especial que permeti convertir-lo fàcilment en una nova aula el dia de demà si fes falta només duent a terme el seu tancament. El projecte, realitzat per la Conselleria d'educació, haurà tingut un cost de més de 14 milions de pessetes. DdB.

• Binissalem

Política El grup municipal del PSM afirma que l'equip de govern socialista s'ha apropiat de totes les idees proposades pels grups de l'oposició per després penjar-se les medalles. El regidor nacionalista Joan Lladó va esmentar que, «tant les obres d'embelliment de la carretera que ara reclamen a la Conselleria de Foment com l'estudi del trànsit al municipi varen ser iniciatives del PSM que l'equip de govern va recollir en un gest de democràcia però que ara està emprant com a arma política de forma molt poc elegant». DdB.

• Selva

Àrea recreativa El municipi de Selva disposarà ben aviat d'una nova àrea recreativa després que l'Ajuntament hagi acceptat la donació de la finca del puig d'en Guardiola. Aquesta parcel·la, d'una extensió aproximada de 2.000 metres quadrats, es troba ubicada vora la carretera que connecta els nuclis de Selva i Moscari. De fet al seu interior s'hi troba el monument del sagrat cor de Jesús. Aquests terrenys varen ser cedits fa més de 50 anys pels seus propietaris a la Parròquia i ara s'ha arribat a un acord perquè passin a mans del Consistori. Per a la construcció de l'àrea recreativa es demanarà ajuda a la Conselleria de Medi Ambient. DdB.

• Marratxí Jornades d'estudis locals
L'Ajuntament de Marratxí ha convocat les terceres jornades d'Estudis locals que se celebraran el mes d'abril de l'any que ve i que continuaran la feina encetada en les dues anteriors ocasions celebrades els anys 95 i 97. Tots aquells que hi estiguin interessats es poden inscriure per presentar les seves comunicacions fins al proper 1 d'abril a l'àrea de Cultura i Educació de l'Ajuntament. Els treballs continuaran oberts a les més diverses disciplines: història, cultura popular, medi ambient, etc... Els estudis que es presentin tindran una extensió màxima de 15 fulls i s'hauran d'adjuntar també amb suport informàtic. D'entre totes les comunicacions presentades, l'Ajuntament en procedirà a realitzar una selecció. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.