algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Propietaris i hotelers de Cales intenten agilitar la recepció de la urbanització

Els hotelers i els propietaris de terrenys a Cales de Mallorca han creat una associació per aconseguir que la Sala rebi «definitivament la urbanització».

El delegat de l'Ajuntament per Cales de Mallorca, Pere Vaquer (CB), ja s'ha entrevistat amb els representants de la nova associació i explicà que «si les coses van bé la urbanització es podria començar a rebre a final de l'any que ve».

En el transcurs de l'encontre es presentà el president de l'associació, Joan Pol, que a partir d'ara farà d'interlocutor entre els veïns i l'Ajuntament.

Per tal que els veïns puguin presentar les seves queixes s'ha habilitat una seu de l'associació en el primer pis del Centre Cívic. Aquestes fins ara s'han centrat principalment en la manca d'infraestructures adequades per atendre les demandes dels turistes de la zona.

Pere Vaquer esmentà que encara que s'han fixat la data de final del 1999 per començar a rebre Cales de Mallorca, «el procés pot ser bastant més llarg».

Cal esmentar que la batlessa Catalina Sureda s'havia compromès a rebre la urbanització el passat mes de setembre. Malgrat això, l'absència de la promotora que va tirar-la endavant ha impossibilitat del tot aquest fet. Ara les tasques per rebre-la comencen de bell nou.

La zona es troba del tot desprovista d'infraestructures i l'estat de manteniment és del tot lamentable.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.