cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Correus afirma que aquest Nadal farà tres milions de serveis més que el 97

Si es continua l'actual ritme s'arribaran a tramitar set milions de lliuraments.

Les oficines de Correus de Balears tramitaran durant aquestes festes de Nadal prop de tres milions d'enviaments més que l'any passat.
Així, dels poc més de quatre milions d'operacions que es realitzaren al 97 per aquestes dates, enguany es té previst que s'arribi als set milions d'objectes postals. Xifra que suposa un increment de gairebé el 75 per cent.

Des del 9 de desembre, dia en què s'inicià la campanya de Nadal, fins dilluns passat 21, ja s'havien repartit 5.700.000 de missives, un 30 per cent més que el que es habitual a la resta de la temporada.

La majoria de la correspondència han estat cartes per desitjar bon Nadal, tot i que també destaca el gran nombre de fullets promocionals i de publicitat i paquets de regal, com canastres nadalenques, etc.

Per ciutats, i sempre fins dilluns passat, la meitat d'aquestes cartes han tingut Palma com a punt de destinació. Mentrestant, a Maó s'han superat els 160.000 objectes i a Eivissa s'assolit una xifra rècord de 311.000.

Les raons d'aquest espectacular increment s'han de cercar, segons el mateix cap provincial de Correus, Evelio Antich, a l'expansiu cicle econòmic en el qual es troben immerses les Illes. «Hi ha una espècie de febre consumista que es manifesta en el gran volum de publicitat que envien els grans magatzems per tal de promocionar els seus productes i els seus preus», afirmà Antich.

Qüestió d'imatge

Totes aquestes espectaculars xifres de repartiment postal i, sobretot, la rapidesa de temps per tramitar els enviaments podrien servir per millorar considerablement la imatge d'un servei de Correus estigmatitzat des de fa molt temps. I és que la impopularitat d'aquest servei ha augmentat en els darrers temps. Qui no ha viscut personalment, o almanco coneix algú que ha perdut o extraviat qualque paquet? Qui no s'ha desesperat esperant que li arribi una carta? Sigui com sigui, el cert és que encara queda molt camí per recórrer als responsables del servei postal si volen esborrar tota una sèrie de despropòsits comesos durant la història epistolar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.