nubes dispersas
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Les protestes ciutadanes han marcat un any de pressions al pacte de govern

La major part de manifestacions estigueren relacionades amb el pla general

La present legislatura municipal sollerica s'ha vist afectada, tal vegada per primera vegada en la història, per un gran nombre de manifestacions populars, reivindicatives o de protesta, que han posat de manifest el gran poder que tenen sobre els polítics locals aquest tipus de mobilitzacions.

La majoria d'aquestes manifestacions han estat relacionades amb aspectes referents al pla general o a altres projectes urbanístics o referents a la protecció del territori. Tot plegat, i segons han reconegut alguns polítics del pacte de govern, les mobilitzacions han demostrat d'una banda que el poble és ben viu, però per l'altra han suposat una forta pressió a l'hora de prendre determinades decisions.

Es pot assegurar que la mobilització sense precedents en defensa de l'aigua de Sóller, davant el projecte de sa Costera i que va acabar amb molts milers d'al·legacions presentades davant la Conselleria de Foment, com un èxit contundent del moviment popular solleric, ja que el Parlament balear va haver d'arribar a assumir la majoria d'aquestes reinvindicacions sobretot les que feien referència a la captació de les aigues de la font de s'Olla i de na Lladronera

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.