algo de nubes
  • Màx: 16.39°
  • Mín: 7.61°
16°

500 infants foren protagonistes en la inauguració oficial del carrer Major

L'oposició acusa el PP d'utilitzar els escolars que hi participaren

Més de 500 escolars del municipi varen participar ahir en la fastuosa i populosa inauguració de les obres d'embelliment del carrer Major que se celebrà ahir matí, i que va generar unes fortes crítiques per part de l'oposició.

I és que l'acte va tenir de tot. Començà amb el protocolari tall de la cinta, al començament del carrer Major, en el qual prengueren part les autoritats municipals i el conseller de Turisme, José María González Ortea en representació del Govern balear.

Després, les personalitats varen fer una petita marxa triomfal seguides de la banda Unió Musical Inquera i flanquejades a banda i banda pels nins que es barallaven per donar-los la mà. Mentre que les autoritats acabaven de fer la volteta els nins quedaren a la plaça d'Espanya on es va fer una gran festa amb un grup d'animació infantil. No hi faltà una berenadeta, com no de galetes d'Inca i un tassonet de cola.

Després de la menjada, i amb una cara de felicitat d'orella a orella, el batle Rotger va manifestar orgullós que «estam construint una ciutat millor» i reclamà la necessitat de canviar la mentalitat dels ciutadans per una ciutat sense cotxes i per a la gent del carrer».

Des de l'oposició, PSM i PSOE acusaren l'equip de govern popular d'utilitzar la participació dels infants com «una arma electoral i una manipulació política». Ambdós partits coincidiren a considerar que l'acte era del tot desmesurat i respecte del projecte realitzat i, a més, indicaren que no té sentit fer una inauguració quan fa mesos que la gent hi passa. En aquest sentit atribuïren l'acte a «les ganes de protagonisme del batle Rotger».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.