nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Un globus que sortí d'Alemanya amb dos ocupants s'estavella a Menorca

Els tripulants pretenien arribar a França

Dos alemanys que viatjaven en un globus aerostàtic patiren lesions de caràcter reservat en impactar l'aeronau en la qual viatjaven amb un cable d'alta tensió a Sant Lluís de Menorca. Els dos accidentats varen ser ingressats a l'hospital Verge de Gràcia i els facultatius destacaren la «gran sort» dels ocupants del globus, ja que hi hauria pogut haver una autèntica desgràcia.

Peter W., de 30 anys, i Heinrich B., de 65, partiren de Dusseldorf dilluns dematí. El seu destí era França, on esperaven arribar al cap de poques hores però no comptaren amb un element que els desvià de la trajectòria desitjada: el vent. El globus aerostàtic del model Warsteiner-Gelb va dirigir-se cap a les Balears i a les 18.30 hores des de Son Sant Joan es detectà la presència d'un objecte estrany en l'espai aeri que es traslladava cap al nord de Menorca.

El servei d'emergència 112 va avisar la Guàrdia Civil i es començà a muntar un dispositiu per si el globus queia a terra. Aquest fet es produí a les 19.00 hores, quan l'aparell xocà contra un cable d'alta tensió situat a la zona coneguda com Villa Madrid.

La Guàrdia Civil, les ambulàncies, la Policia Local i els bombers es desplaçaren al lloc i auxiliaren els ferits, que foren evacuats a l'hospital Verge de Gràcia. El seu estat era greu però s'espera que en les properes hores puguin tornar al seu país.

El globus aerostàtic quedà pràcticament destrossat i els cossos de seguretat retiraren el cable per tal d'evitar incendis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.