algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

La sort també s'aturà a Ariany

Eren les 10.30 del matí i el restaurant ses Torres d'Ariany va fer oblidar la monotonia del poble. La notícia era que un dels premis de la loteria de Nadal s'havia venut allà. La bauxa començava...

Era el número 08.844, el mateix que ha repartit la sort per Campanet i del qual aquest restaurant n'ha venut 10 sèries. En conjunt s'han repartit 72 milions en premis de 720.000 pessetes. Des que es tingué coneixement de l'esdeveniment, el local es convertí en un riu de persones que s'interessaven per saber el número de la sort i esbrinar si era el seu.

El propietari del restaurant, Pere J. Carreras, va ser un dels més afortunats; es quedà tres dècims que no havia pogut vendre. «El número no agradava a ningú», explicà.

Pere J. Carreras exposà que «vàrem vendre tot el número 38.702 i la gent ens demanava més loteria, motiu pel qual en comenàrem més i ens donaren el 08.844», comentà. Pel que fa als doblers guanyats, la majoria coincidia que «no ens podrà retirar de la feina però ens ajudarà a dur-la millor». Pagar préstecs o arreglar goteres foren els comentaris més corrents envers la seva destinació final. El premi ha estat molt repartit, ja que en aquest local, devora la rotonda de Can Picafort, s'hi aturen a tot hora molts de camioners que feren que la festa es perllongàs, amb barra lliure, fins al vespre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.