cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

Ripoll considera «lògic» potenciar les oficines en la reforma de la Gerreria

El regidor del PP defensà ahir en el ple la revisió del PGOU davant tota l'oposició

El ple municipal d'ahir sobre el pla general d'ordenació urbana (PGOU) va ser dens, encara que previsible i de resultats anunciats. Només els vots del PP donaren suport a la Proposta d'acord de la ponència tècnica en relació a la revisió del PGOU. Tota l'oposició hi votà en contra.

Carlos Ripoll, regidor d'Urbanisme, esgrimí, en solitari, els arguments de l'equip de Govern sobre el text, modificat a desgana, que presentarà avui al Consell de Mallorca.

Les pedres angulars de la disputa eren les de sempre: el conveni amb Defensa pels habitatges del baluard del Príncep i les conseqüències que té per al Camp Redó; la rehabilitació de la Gerreria i els índexs de població prevists.

La rèplica del socialista Carles Bona introduí el segon tema de batalla. Si es vol una àrea històrica com la que es proclama, manifestà, per què s'ha elegit el projecte de reforma de la Gerreria que més oficines preveu i que més car situa el preu dels habitatges?

«És lògic que els advocats i els procuradors "replicà Ripoll" s'instal·lin al costat del Palau de Justícia. És lògic que es vulgui preveure». I tornà a anar més enllà. «Encara que en determinats llocs en principi s'hi facin habitatges, llavors s'hi obren oficines».

Quant al preu, també assegurà posteriorment que no importa gaire els que es vulguin fixar, perquè sigui quin sigui el cost que s'anunciï «el preu serà el que serà». En definitiva, sembla que ho deixa a la sort.

Recordam que la Comissió Tècnica ha atorgat a Llabrés Feliu l'obra de reforma, en la qual estimen que un habitatge de 90 metres quadrats es vendrà per devers 18 milions. Construcciones Brues, l'empresa desfavorida, ofertava les mateixes prestacions per 14 milions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.