algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
25°

Matas diu que l'únic programa electoral de l'oposició és la crítica

El candidat del PP va envestir contra el PSOE davant 900 afiliats

El candidat del PP a la Presidència del Govern, Jaume Matas, va qüestionar dissabte a vespre l'oferta electoral dels partits de l'oposició, que «només saben criticar, erosionar i fer fum», mentre que el PP, «es presentarà a les eleccions oferint resultats». Les declaracions les va fer Matas en el transcurs del sopar de Nadal que va celebrar el PP de Palma, i al qual varen assistir més de 900 afiliats, simpatitzants i directius del partit.

Matas va dedicar part del seu discurs a criticar de forma irònica el PSOE i a parlar dels «fets aconseguits» pel PP tant a nivell estatal com autonòmic. «Mentre s'ha aprovat una inversió de 900 milions en carreteres, la construcció del parc de les Estacions i la franja verda de Palma, el gran tema de debat intern dels socialistes de les Balears és si venen la seva seu de Palma a uns alemanys».

També es va referir al PSOE estatal, que quan governava a Espanya, «els socialistes deien que només hi havia dos models, el seu, que, segons ells beneficiava a tots els ciutadans, i el del PP, que no complia les exigències». I a l'actualitat «s'ha demostrat que, en efecte, hi ha dos models: el d'aquells que en tretze anys han defensat que l'atur havia de davallar, i el de qui en tres anys hem aconseguit baixar l'atur i crear llocs de treball. A les Illes Balears hem estat capaços de reconduir el nostre model econòmic cap a un model turístic de qualitat», va indicar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.