cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

UGT denuncia la Fundació Hospital davant la Inspecció de Treball

Segons el sindicat volen fer passar les hores extres com guàrdies

La secció sindical d'UGT de l'hospital de Manacor ha denunciat la Fundació davant la Inspecció de Treball per «irregularitats en el pagament de les hores extres del personal del centre sanitari».

Ildefonso Pérez, en representació de la secció sindical, explicà que «l'empresa realitza una lectura equivocada sobre les jornades especials de treball, fruit de la qual es deriven situacions sense cap casta de legalitat, sota el nostre punt de vista».

Entre aquestes, Pérez explicà que «l'empresa permet que determinats treballadors puguin superar el còmput anual d'hores extres establert per conveni en una quantia seriosament preocupant». Aquest còmput sembla que se sobrepassa argumentant que són hores de guàrdia.

El representant sindical de l'UGT, que dimecres passat rebé els directius del patronat de la Fundació amb pancartes reivindicant l'equiparació dels sous del personal amb els de la Fundació d'Alcorcón, també ha manifestat que «tenim moltes dificultats per establir una via de diàleg amb la gerència de l'Hospital de Manacor».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.