algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Breus

• Llucmajor

Tancament del Mollet El PSM es manifestà ahir contra el tancament del Mollet de s'Estanyol. Segons els nacionalistes, «aquesta actuació, a més que constitueix un atemptat contra la llibertat dels usuaris, demostra que Medi Ambient té una actitud arbitrària i a favor dels interesats en l'ampliació del port esportiu». El PSM recorda que l'ampliació està pendent dels tribunals, per tant «està del tot injustificada cap acció que obstaculitzi el dret dels usuaris a fer ús del Mollet». J.N.

• Felanitx

Multes de l'Ora Coloms a la Sala (Cals) anima tots els denunciats per incomplir l'ORA a presentar al·legacions. Cals manté que aquestes multes les han d'imposar els policies municipals, no els empleats de l'empresa concessionària, Dornier SA, perquè és l'única categoria dels funcionaris que ostenta el principi de veracitat. Aquesta argumentació es realitzà també amb motiu de la contractació d'un administratiu per tramitar les multes, un miler mensual. J.N.

• Pla de Mallorca

Campanya de reciclatge Com a activitat de suport en l'experiència de recollida selectiva que s'està duent a terme en els comerços de la Mancomunitat del Pla, s'ha començat una recollida de paper, vidre, llaunes, roba, piles i medicaments a les cases particulars. Aquesta setmana, ja ha començat a Montuïri i a Porreres i dilluns s'hi afegeix Petra. Després de Nadal, s'hi incorporaran els altres pobles del Pla. J.N.

• Manacor

Queixes dels comerciants El recorregut de la cavalcada dels Reis d'Orient ha motivat les queixes dels comerciants de la vila perquè no se'ls ha convocat a les reunions per decidir quines havien de ser les modificacions. Sembla que per la reforma del centre, l'avinguda de Baix des Cós s'ha vist exclosa de l'itinerari decidit per les associacions de veïns. Enguany la colcada se centra a les avingudes Juníper Serra, Salvador Juan i Mossèn Alcover. J.N.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.