algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Breus

• Palma

Eleccions sindicals La candidatura presentada per la Federació de Serveis Públics (FSP) d'UGT Illes Balears per la renovació de la Junta de Personal de l'Ajuntament de Palma va obtenir el major nombre de vots en els passats comicis electorals de Cort. L'òrgan de representació del personal funcionari municipal està format per 23 delegats, dels quals 9 són d'UGT, 7 de l'STIB, dos de CCOO, dos de CSI-CSIF, dos de FPB i un de SAP-USO. J.M.M.

Federació de Veïns La Federació d'Associacions de Veïns de Palma va fer arribar al Consell Insular de Mallorca la petició que per part d'aquesta institució no s'aprovi el pla general de Palma. A l'escrit demanen que s'esmenin els aspectes més greus, com és el cas del conveni signat entre l'Ajuntament i el Ministeri de Defensa, amb la requalificació dels quarters, que suposaria la duplicació de la densitat de població per hectàrea en una zona de Palma, on les altures màximes dels edificis són de cinc o sis pisos i es podran fer edificis de deu o dotze plantes. DdB.

• Política

Delegació de Govern El Consell de Ministres va aprovar tres Reial decrets pels quals s'integren en les diferents delegacions de Govern els serveis perifèrics de Treball, Afers Socials i Seguretat Social. Amb la incorporació dels ministeris de Justícia, Foment i Treball i Afers Socials, es completa una nova fase d'integració, que permetrà una millor coordinació de l'Administració en la perifèria amb la corresponent millora en els serveis.J.M.M.

• Societat

Donants de Sang Ahir va tenir lloc el sopar anual de la Germandat de Donants de Sang de Mallorca, que cada any reuneix tots els col·laboradors, que participen en les tasques diàries de recaptació de sang i de conscienciació ciutadana de la importància de ser generós en aquest sentit. Durant l'acte, s'entregà una placa al mèrit nacional a la donació de sang al president Jaume Matas. J.M.M.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.