cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Obres públiques per sis mil milions

Més de 500 operaris treballen cada dia per fer realitat una trentena de projectes

J. ROSSELLÓ. Calvià.
Les obres públiques que s'executen actualment a Calvià superen els sis mil milions de pessetes. Més de 500 operaris directes treballen diàriament en una trentena de projectes diferents que supervisa el saturat departament d'Obres i Vies de l'Ajuntament.

A la frenètica activitat constructora que s'està desenvolupant en l'àmbit de la iniciativa privada, s'hi suma una important inversió de les administracions públiques. Del total de sis mil milions, més de quatre mil corresponen a deu projectes inclosos en el pla Mirall, finançats a parts iguals entre l'Ajuntament i el Govern balear.

Entre aquests destaquen pel seu volum les fases I (Cas Català-Portals Nous), II (Portals Nous-Palmanova) i IV (Son Ferrer-El Toro) del passeig de Calvià, que, amb una longitud de 32 quilòmetres, travessarà el municipi. Igualment destaca la remodelació de la segona línia de Magaluf, que amb 1.240 milions comprèn les reformes a les avingudes Pedro Vaquer Ramis, s'Olivera i sa Porrassa, a més dels carrers Blanca i Galeón, així com la plaça Foners.

D'altra banda, el ministeri de Medi Ambient, a través de la Demarcació de Costes, està desenvolupant la remodelació de Punta Marroig, que unirà el passeig marítim de Palmanova. Aquest projecte disposa d'un pressupost que puja als 152 milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.