algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

Un individu amb intencions suïcides causa un incendi en un hostal de Palma

Un home que tenia intencions suïcides va provocar un espectacular incendi durant la matinada d'ahir en una pensió de Palma després que hagués calat foc a la seva habitació.

L'acció tingué lloc a l'hostal «Fina» del carrer Pons i Gallarza de Palma. Devers les tres de la matina, un cuiner de Badajoz anomenat Francisco M.G. començà a cremar el llit de l'estança de la planta baixa de la pensió on residia de manera accidental amb intencions d'acabar amb la seva vida. L'home canvià d'opinió i decidí sortir de l'hostal. Les flames ja havien envaït l'habitació i quan va obrir la porta, el foc començà a sortir pel passadís.

Els crits dels altres clients alertaren els veïns del carrer que avisaren la Policia i el Cos de Bombers. Mentrestant les persones que eren dins l'hostal provaren d'abandonar-lo pels seus mitjans. Un senyor d'edat que era en el primer pis va caure per les escales i patí diverses lesions, a la vegada que un altre client era atès per una ambulància a causa d'una intoxicació per fum.

La Policia Local va desallotjar els edificis propers i els bombers aconseguiren controlar l'incendi evitant que el foc afectàs la planta superior. Francisco M.G. va ser auxiliat també pel personal de l'Associació d'Ambulàncies Illes Balears que l'evacuaren fins a Son Dureta. Una vegada recuperat, el suïcida quedà ingressat a l'Hospital Psiquiàtric de Palma a causa del seu estat mental.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.