algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

El jurat veu un vídeo en què apareix Gelabert acusant els seus oncles

Els nou ciutadans començaren ahir a elaborar el veredicte del crim de Capdepera

El judici als germans Vidal Avellaneda per la mort de la venedora de cupons de Capdepera quedà ahir vist per a sentència. Ara, el jurat popular serà l'encarregat de determinar la culpabilitat o innocència de Joaquín i de Domingo.

En la sessió d'ahir es pogué veure un interessant document que aportà moltes dades de les circumstàncies que envoltaren el crim. Es tracta d'un enregistrament fet en vídeo en el qual Pere Gelabert, el nebot dels dos acusats que morí dos mesos després de ser detingut per l'assassinat, efectua una reconstrucció dels fets. Gelabert acusa els seus oncles d'haver participat en l'assassinat de la cuponera i explica que Joaquín colpejà la víctima abans de cremar-la. Pel que fa a Domingo, l'ara difunt assegura en el vídeo que va fer de testimoni durant l'agressió però que els ajudà a fermar Maria Nicolau amb uns elàstics.

En ser interrogat pels motius de la mort violenta de la venedora de cupons de Capdepera, Gelabert digué que «no ho sé», encara que més tard reconegué que té una raó però que no la vol explicar. Durant la sessió d'ahir també es visionà una entrevista que efectuà Antena 3 Televisión a Domingo Vidal Avellaneda abans que fos detingut per la Guàrdia Civil. L'home diu que Pere Gelabert «no està bé» i assegura que el ja difunt «passava gust» quan veia el cos de Maria Nicolau cremar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.