cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Martín acusa l'equip de Nájera de fer una «llista negra» de ciutadans

«Probablement l'haurà confeccionada ell», respon la batlessa

L'equip de govern socialista de Calvià «ha confeccionat una llista negra de ciutadans, conjuntament amb el document Maquiavelo». Així ho va denunciar el tinent de batle Anselmo Martín, que anuncià també la presentació al pròxim ple d'una moció perquè es realitzi una auditoria externa dels comptes municipals dels darrers anys.

Segons explicà Martín, soci de la majoria progressista que governa Calvià, ha tingut accés a aquesta llista a través de la xarxa informàtica de l'Ajuntament. En la relació de ciutadans figuren aquells que són «afins al govern socialista i aquells altres que no ho són», diu el regidor. La batlessa de Calvià, Margarita Nájera, ha negat rotundament l'existència de tal document, i atribueix la difusió de la informació a «un muntatge de Martín», que considera «un escàndol». «Per ventura ha confeccionat les llistes ell mateix», afirma Nájera.

D'altra banda, Martín apuntà que la filtració als mitjans de comunicació de les despeses liquidades per ell el passat mes de maig (devers 500.000 pessetes) com a tinent de batle, especialment destinades a viatges i a restaurants, són «una manera de desviar l'atenció i restar importància a les actuacions que ha d'emprendre avui la Comissió Especial. Aquesta comissió investigarà les possibles manipulacions del cens i la vinculació del govern socialista amb Estrategia Local, presumpta redactora del «Document Maquiavelo».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.