algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els calendaris de la Sala es retiraran per canviar de plana el dibuix del batle

Coincidia amb la pàgina de juny, mes d'eleccions, i ni PP ni Cals ho podien consentir

El polèmic calendari de l'any que ve que distribueix l'Ajuntament de Felanitx es retirarà de la circulació per poder canviar de plana el dibuix que ha fet el batle, Miquel Riera. El dibuix es presenta a la pàgina del mes de juny, precisament quan s'han de celebrar les eleccions municipals, i l'oposició considerava escandalós que els ciutadans tenguessin penjat a casa seva una obra del batle.

La proposta, presentada pels conservadors, fou aprovada amb els vots a favor del Partit Popular i Coloms a la Sala davant la minoria del PSOE i CB.

Miquel Riera mostrà bona disposició a l'hora d'acatar la decisió del ple, però encara així, afirmà que «la major part de calendaris ja estan repartits pel poble i en aquests serà del tot impossible canviar de lloc el dibuix».

El portaveu del Partit Popular, Rafel Rodríguez, fou el que es mostrà més crític amb els socialistes. «És improcedent emprar el calendari de la Sala per promocionar la figura del batle en el mateix mes de les eleccions. Cal reconèixer que el dibuix és molt bo, però no pot anar en aquesta plana, se n'hauria de cercar una altra», exposà Rodríguez mostrant el dibuix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.